Snyggt till barn och vuxna online

Tips

Tips för att ladda inför Halloween tillsammans med barnen

Halloween

Alla barn älskar Halloween och det är inte så konstigt. Att få klä ut sig, ge sig ut med kompisarna för att busa eller få godis låter som en riktigt trevlig dag. Gör Halloween till en gemensam festlighet och börja förbereda barnens (och kanske din egen) utklädnad redan idag. Vi har massor av tips som kan hjälpa dig göra succé.

Halloween kan bli en riktigt rolig kväll med lite extra jobb. Det finns mängder av bra hemsidor att besöka om du vill ha färdiga maskeradkläder och kostymer. Det går dock att ta maskeraden till en ännu högre nivå genom att ta lite inspiration från cosplayvärlden.

Cosplay har de ultimata maskeraderna

Har du någonsin sett otroligt välskapade outfits baserade på tv-serier, spel eller någon annan typ av underhållning så har du förmodligen sett cosplayintresserade personer. Cosplay står för costume play och betyder bara att de har skapat en kostym eller utklädnad. Att skapa en riktigt bra cosplay-outfit tar lång tid, men resultatet är i en helt annan liga. Det är även otroligt uppskattat av barnen. Behöver du tips på välgjorda och passande kostymer till barn kan du kika på denna sida från Screencrush.

Följ med barnen ut och busa

Du behöver naturligtvis inte bli alltför delaktig under Halloween om du inte vill, men att klä ut sig och följa med barnen på ett litet äventyr är faktiskt roligare än vad du tror. Fråga ditt barn om det finns några speciella karaktärer som de är intresserade av och kan tänka sig att klä ut sig till. Bonuspoäng får du om du lyckas få till matchande kostymer och karaktärer, som exempelvis Rödluvan och Vargen eller Musse och Mimmi Pigg. Även här kan vi komma med inspiration, den här gången från Buzzfeed.