Snyggt till barn och vuxna online

Barnkläder, Tips

Fint klädd för julfirandet

Nu dröjer det inte länge förrän julen är i full gång i varje hem. Och med allt som hör julen till vill vi slå ett slag för just kläderna, för både barn och vuxna.

Barnen

När det kommer till de minsta finns det två populära klädalternativ: uppklädd eller utklädd. Vilket betyder att antingen satsar man på finkläder som klänningar och kostymer eller så klär man ut dem till tomte, pepparkaksgubbe/gumma eller något annat som hör julen till.

För lite äldre barn är det mer vanligt att välja just finkläderna och många har nog något passande i garderoben redan. Sätt lite extra julstämning på kläderna med inslag av rött, vitt och grönt.

Vuxna

För oss vuxna gäller ju oftast finkläder också, men det är ju också många familjer som har som tradition att någon klär ut sig till tomte. Då blir det aktuellt att kontrollera att tomtedräkten fortfarande håller måttet och faktiskt passar. Annars är det så klart dags att skaffa en ny innan julafton.

Tillbaka till finkläderna är det ofta kostym som gäller för mannen medan kvinnor kan välja ganska fritt bland finkläderna. Så länge de passar in i årstiden kan man ofta får de att fungera fint.

För lite mer julstämning kan man alltid titta närmare på accessoarerna man väljer till outfiten. En liten kvist mistel att fästa i kavajen kan vara en fin liten touch. Eller välja något med ett rödvitt polkagrismönster kan också vara en fin touch.